Natuursteenbedrijf Brion | Graniet | Marmer | Arduin | Vilvoorde, Vlaams Brabant, Brussel

Toepassingen

 

Grafzerken

Grafzerken volledig op maat, gemaakt uit graniet van hoog-waardige kwaliteit en met een perfecte afwerking

 

Urnenplaat | Gedenkteken

Een passend en stijlvol gedenkteken uit natuursteen geplaatst op een urnengraf

 

Badkamer | Keuken

Een badkamer waar u tot rust komt en beleef een onderhoudsvriendelijke keuken 

 

Tafels | Trappen

Natuursteen geeft een unieke uitstraling aan uw interieur en uw tuin

 

Venstertabletten | Dorpels

Wij maken uw venstertabletten en dorpels in natuursteen op maat en volgens smaak

 

Diversen

Denkt u aan natuursteen voor uw brievenbus, planten- of bloemenbak, een voetstuk of....

Natuursteen in badkamer en keuken

Badkamer

De badkamerruimte moet goed aanvoelen. Na een drukke dag kom je hier tot rust en laadt je jezelf op voor de volgende dag. Natuursteen toepassingen voor de badkamer zijn ruim. Bij ons kunt u terecht voor al uw natuursteen. Zoekt u een wastafel en badomlijsting?
Een douchebak en een waskom in natuursteen? Wilt u een prachtige muurbekleding in natuursteen? Natuursteen geeft een zeer luxe uitstraling aan uw badkamer en is heel comfortabel in gebruik en onderhoud. 

Bij H&F Brion mag u rekenen op vakmanschap en maatwerk. We nemen graag de tijd met u om te bepalen wat u juist zoekt . We overlopen welke natuursteen het meest geschikt is voor u, het ontwerp en het budget. We geven u advies maar het is aan u om zelf een keuze te maken. Heeft u vragen over onze producten of wenst u gratis een offerte op maat contacteer ons via deze website. Natuurlijk kan u ons ook bellen of mailen.

Keuken

In de keuken kan natuursteen gebruikt worden voor werkbladen, spatwanden, spoelbakken, vloeren en muren. Natuursteen is multifunctioneel en laat zich makkelijk combineren met elke ontwerpstijl. Kiest u voor graniet of blauwe hardsteen? Natuursteen kan op verschillende plaatsen terugkeren en creëert een mooi en stijlvol geheel.

Wenst u een keukenwerkblad in natuursteen, dan gaat onze voorkeur uit naar graniet. Deze steen is zeer hard en in hoge mate kras- en stootvast. U kunt voortaan uw groenten snijden zonder snijplank of zonder een onderlegger. Een hete pan op uw werkblad zetten is dan ook geen probleem, want graniet is hittebestendig. Ook in het onderhoud is deze natuursteen de ideale toepassing voor uw keuken. Met een simpele vochtige doek en wat keukenproduct straalt uw keuken elke dag opnieuw!

Er bestaan talloze granietsoorten in verschillende kleuren en motieven. Misschien moeilijk om hier zelf wegwijs uit te geraken, maar daar heeft u ons voor. We geven u advies, maar u maakt zelf een keuze. Wij zorgen voor een ideale afwerking en fijlloze plaatsing die uw natuursteen een optimale levensduur geven.

Met meer dan 75 jaar ervaring in het maken en het plaatsen van natuursteentoepassingen staan wij u graag bij in het maken van uw keuze voor een passende en stijlvolle badkamer en keuken. Heeft u vragen over onze producten of wenst u gratis een offerte contacteer ons via deze website. Natuurlijk kan u ons ook bellen of mailen. Op deze website kunt u ook enkele realisaties van ons bekijken, klik hier voor onze realisaties in keukens en badkamers.

 
You are here: Welkom Toepassingen Keuken | Badkamer

Vakantiekalender

arrow

Van 25 december tot en met 4 januari

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Dinsdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Zaterdag 09:00 - 12:00 | Gesloten
Zondag Gesloten

H&F Brion B.V.B.A.

Hendrik I Lei 340

B - 1800 VILVOORDE


T. : 02 / 251.11.76

F. : 02 / 251.11.76

@ : info@natuursteenbrion.be