Natuursteenbedrijf Brion | Graniet | Marmer | Arduin | Vilvoorde, Vlaams Brabant, Brussel

Toepassingen

 

Grafzerken

Grafzerken volledig op maat, gemaakt uit graniet van hoog-waardige kwaliteit en met een perfecte afwerking

 

Urnenplaat | Gedenkteken

Een passend en stijlvol gedenkteken uit natuursteen geplaatst op een urnengraf

 

Badkamer | Keuken

Een badkamer waar u tot rust komt en beleef een onderhoudsvriendelijke keuken 

 

Tafels | Trappen

Natuursteen geeft een unieke uitstraling aan uw interieur en uw tuin

 

Venstertabletten | Dorpels

Wij maken uw venstertabletten en dorpels in natuursteen op maat en volgens smaak

 

Diversen

Denkt u aan natuursteen voor uw brievenbus, planten- of bloemenbak, een voetstuk of....

Toepassingen

De natuurlijke charme van natuursteen kent vele toepassingen. Op de wand of vloer, binnen of buiten, voor elke toepassing is er een natuursteen die voldoet aan uw wensen en uw budget. Natuursteen waar wij mee werken zijn Belgische hardsteen of arduin, marmer en graniet. Het eerste criterium bij de keuze van een natuursteen is doorgaans zijn uitzicht. Men moet daarnaast echter ook rekening houden met de technische karakteristieken van de steen volgens de voorgeschreven toepassing. De eigenschappen van natuurstenen kunnen onderling sterk verschillen. Om een oordeelkundige keuze te maken, kan u rekenen op onze expertise. In functie van het gebruik van de natuursteen vergelijken we de karakterestieken van elke natuursteen.

Natuursteen leent zich uitstekend voor allerlei andere toepassingen, zoals tuintafels (weerbestendig), bloembakken (modellen die eeuwig jong blijven), trappen, tafels, dorpels, vensterbanken, fietsenstaanders, verlichtingspaaltjes, sokkels, tuinmuurtjes, enz.

Natuursteen in het huis

Uw huis is een uniek plekje dat u inricht naar uw eigen smaak. Natuursteen past daar perfect bij. Dit natuurproduct heeft een uniek en levendig uiterlijk. Bekende soorten zoals marmer, graniet zijn leverbaar in talloze kleurschakeringen. Het tijdloze karakter van natuursteen past bij elke woonstijl. Op natuursteen kan worden gelééfd. Het materiaal kan tegen een stootje, is eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam. Het is in allerlei afmetingen platen en tegels leverbaar.
Wij zijn gespecialiseerd in toepassingen voor de keuken en de badkamer, tafels en trappen, maar ook voor diverse interieur toepassingen uit natuursteen leveren wij kwaliteit op maat.

Natuursteen voor buiten

Indien u een natuursteentoepassing voor buiten zoekt, informeert u dan over de mogelijkheden, want niet iedere natuursteensoort is hiervoor geschikt. Natuursteentoepassingen vallen buitenshuis op door hun luxe uitstraling. Een ander voordeel is dat steen zijn eigen kleur behoudt. Bovendien is natuursteen tijdloos, blijvend, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Echter is natuursteen niet altijd vorstbestendig. Met onze jarenlange ervaring in het maken van onder andere tafels, grafzerken, dorpels en venstertabletten voor gebruik buitenshuis, zijn wij een betrouwbare leverancier.

Gedenken

Gedenktekens worden gebruikt om herinneringen vast te leggen aan mensen of gebeurtenissen. Al in de oertijd werden natuurstenen keien gebruikt om een graf te beschermen en te markeren. De manier waarop wij overledenen gedenken heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld, maar nog steeds wordt het verlies van een dierbare vaak in natuursteen vormgegeven. Dit waardige en duurzame natuurproduct laat zich goed verwerken naar uw persoonlijke voorkeuren. Iedereen wil immers gedenken op zijn eigen manier. Bij H&F Brion kent men een jarenlange traditie in het maken van stijlvolle grafzerken volgens de smaak van de klant.

Daarnaast zien we dat meer en meer gekozen wordt voor crematie als alternatief voor begraven. Een mooie bestemming is de overledene dan te gedenken bij een urnengraf. Wij maken een passend en stijlvolle urnenplaat of gedenkteken uit natuursteen.

Wenst u meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte op maat, laat ons dat weten via onze contactmogelijkheden. Onderaan rechts vindt u onze adresgegevens. U kan uw vraag ook rechtstreeks naar ons richten via het contactformulier op deze website.

 
You are here: Welkom Toepassingen

Vakantiekalender

arrow

Van 25 december tot en met 4 januari

Openingsuren

Maandag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Dinsdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Woensdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Donderdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 | 13:00 - 16:00
Zaterdag 09:00 - 12:00 | Gesloten
Zondag Gesloten

H&F Brion B.V.B.A.

Hendrik I Lei 340

B - 1800 VILVOORDE


T. : 02 / 251.11.76

F. : 02 / 251.11.76

@ : info@natuursteenbrion.be